Tien moderne levenskunsten

Helaas uitgesteld vanwege de Corona-maatregelen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe datum? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

De mens en de kunst van het leven

Dick Kleinlugtenbelt geeft op donderdag 18 november een lezing over moderne levenskunsten, met aansluitend een gesprek en/of oefening.

In zijn derde boek, een trilogie over levenskunst, met als titel ‘Moderne levenskunsten. De mens en de kunst van het leven’ worden tien levenskunsten besproken.

Het gaat o.a. om de kunst met rust te laten, de kunst je eigen ritme te vinden, de kunst van het kiezen, de kunst van het vragen stellen, de kunst van het omgaan met tegenstellingen en de kunst van het genieten. Deze levenskunsten spelen in op actuele levensvragen, zoals het gevoel geleefd te worden, het constant keuzes moeten maken, hectiek en onrust, overvolle agenda’s, gevoelens van leegte en angst en het indelen van de tijd.

De levenskunsten maken het leven lichter. Ze geven energie, versterken de levendigheid en leren juiste omgangsvormen te vinden met levensvragen. Het zijn geen pijnstillers, oplossingen voor de korte termijn.

Ze willen rust laten vallen over levenskwesties en een eigen levensstijl laten ontstaan. De tien levenskunsten worden niet alleen besproken. Ze kunnen ook geoefend worden.

18 november
vanaf 19.30 (inloop 19.00)
Kasteel de Kelder
Kelderlaan 11
7009 BV Doetinchem

Vrijwillige bijdrage

2e persoon
Bijv €7,50. Mag ook na de bijeenkomst