InspiratiePodium Doetinchem #01

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Op het InspiratiePodium van Maria Mazarakis wel. Zij organiseert dit Podium al 8 jaren in Arnhem. Vanaf  10 april 2019 organiseert het Inspiratiehuis Arnhem in samenwerking met het Kunst- en Filosofiecafé Doetinchem dit Podium ook tweemaandelijks in Doetinchem.

Op 10 april aanstaande geeft zij het Podium aan Jelle Nijdam (voormalig professionele Nederlandse wielrenner), Hans Idink (oprichter Kunst- en Filosofiecafé Doetinchem) en Wouter Blacquière (de 18 Minuten Man).  Zij vertellen elk hun levensverhaal; de achterkant van hun C.V., over wat er vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen zijn het over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Maria bereidt de verhalen zorgvuldig voor met de sprekers en leidt de avond. Acht jaar geleden startte zij met het InspiratiePodium en ontdekte dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar jij altijd blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Deze verhalen staan niet op je C.V., maar zijn eigenlijk allesbepalend voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En maakt het zo inspirerend om te luisteren naar het levensverhaal van de ander. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw innerlijk vuur, waar die vandaan komt, welke jouw eigen sleutelmomenten zijn.

Dus, wees welkom en laat je verrassen en inspireren door deze drie sprekers!

Bas van Beers (zang en gitaar) zet deze verhalen om in muziek.

Er is plaats voor 50 personen. Bestel je ticket(s), want vol is helaas vol. De link naar de tickets vind je hier.

Het InspiratiePodium staat dit keer in het Wielercafé in Doetinchem. Een plek die uitnodigt om je te verwonderen… ook over de verhalen die verteld worden op het Podium.

Entree: € 18,50

Datum:  10 april 2019, inloop 19.30 uur, start 20.00 – 22.30 uur
Locatie: Wielercafé Doetinchem, tevens Jelle Nijdam museum
Adres:    Spinbaan 21c, 7005 AD Doetinchem

Aanmelden